Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Angelique

Mijn motto: "Handen aan het bed". Met andere worden; geen bureaucratie, geen verspilling en geen managers salarissen! Alle participanten binnen de coöperatie werken voor dezelfde tarieven als andere zorginstellingen maar door onze unieke manier van (samen)werken blijft er budget over. Dit budget gunnen alle participanten aan de Coöperatie Haren Werkt!, die het volgens de (notarieel) vastgestelde doelstellingen weer inzet. Op deze manier is het mogelijk heel actief te participeren. En dat doen wij dan ook volop met onze cliënten en medewerkers. Ik ben er ontzettend trots op deel uit te mogen maken van dit fantastische team.

Haren Werkt! Coöperatie U.A.

Lammert

Wij zijn in het jaar 2007 een nieuwe weg ingeslagen. Ik als demonstratie kok met mijn mobiele keukenunit en Angelique begon met de dagbesteding; voor die tijd al 2.0. Na ongeveer 4 jaar meewerken en verbouwen is de overname van het tankstation tot stand gekomen. Hiermee werd ik ook begeleider van een aantal medewerkers, al was ik al vanaf dag één betrokken bij het geheel. Nu zijn we 12 jaar verder en door in oplossingen te denken en gewoon te doen hebben we een bijzonder bedrijf weten neer te zetten. Er staat nu een goed team van collega’s en medewerkers die in staat zijn om dit prachtige bedrijf te runnen; nu en in de toekomst.

www.lammertwedda.nl

Ramon

Ik ben gestart als vrijwilliger maar van beide kanten was er gelijk een klik en sinds januari 2017 ben ik als zzp-er verbonden aan Haren Werkt. Daarnaast ben ik nog aan het studeren om mij verder te professionaliseren. Ik heb naast de begeleiding bij wonen en werken ook mijn droom kunnen waarmaken; Een logement voor mensen met een beperking. Het primaire doel is om voor deze doelgroep een zo plezierig en inclusief mogelijke vrijetijdsbesteding te creëren. Daarnaast biedt het logement ook woontraining aan. In mijn rol als begeleider ben ik altijd gedreven om de cliënten uit te dagen om iets te leren; maar altijd met een lach!

Logement Bakker

 

Iris

Van jongs af aan heeft het werken met jongvolwassenen met een beperking mij aangetrokken. Tijdens mijn opleiding als sociaal agogisch werker, heb ik dan ook die stages gekozen waar deze jong volwassenen werden begeleid. Mijn laatste stage (2013) was hier bij Haren Werkt! Omdat ik met de collega’s een wederzijdse klik heb over de missie en visie, ben ik met volle overtuiging als zzp-er in deze coöperatie gestapt. Het kleinschalige, transparante en het zoeken naar de mogelijkheden voor elke jongvolwassene (met de nadruk op individuele begeleiding) zijn voor mij de drijfveer om mij volledig voor deze doelgroep in te zetten. Ik geniet met volle teugen van mijn werk en dit geeft mij energie om het bedrijf en mijzelf verder te ontwikkelen.

Pro Care

Carst

Ik kwam in 2015 in aanraking met het begeleiden van mensen met een beperking via mijn werk op het Tinq tankstation. Ik vind het leuk om buiten bezig te zijn en zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden uit te voeren. Nu doe ik dit werk samen met de cliënten die ik begeleid en ik merk dat ze het leuk vinden om dingen te leren. Ik vind het belangrijk dat er een goede en gezellige werkplek aangeboden wordt waarbij er voldoende uitdaging is met respect voor elkaar. Wij begeleiden in kleine groepen waardoor je echt een band opbouwt met de cliënten en je ze heel persoonsgericht kunt begeleiden. Ik ben dan ook trots en blij dat we met ons team een bedrijf hebben waar we zo begaan zijn met de cliënten.

Yders Punt

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren